Lägg ett härligt feelgood-drama under granen i år!

Flyg i skymning är frigörelseromanen om Vanja Tidblom, kvinnan på 69 år som börjar stå för sina behov, säga vad hon vill och leva livet hon längtat efter länge. Det är en bok om hopp, att bli fri från medberoende och hitta sig själv även på äldre dagar, att det aldrig är för sent att bli sitt bästa jag.

Boken är en specialutgåva med fyrfärgsbilder vid berättelsens vändpunkter. Jag kan posta direkt till den du ger gåvan, signerad om du vill. Triangeldramat om kärlek, vänskapen mellan tre kvinnor, hemligheten genom tre generationer: 3:orna ger priset 333 kr/bok. Jag bjuder på frakt och fotkräm!

Det har varit ett äventyr att skriva boken. Nu längtar romanen till sköna stunder i soffan hemma hos dig och de dina; berättelsen om livet, familjen och kärleken. Eftersom Vanja är fotmassörska får du lite honungdoftande fotkräm på köpet. Ge bort bok + fotmassage i juletid! 

Lena Gennerud, författare lena@vanjasvarld.se

Fram till nyår bjuder jag på frakten inom Sverige. Tisdag och onsdag före julafton kör min släde till väntande i Stockholmstrakten. Posten hjälper oss nå sitt mål i mellandagarna. Skriv antal böcker och till vilka adresser. Du får kvitto och swishar när böckerna kommit. God jul & Gott nytt år! Lena